Det här är en hemsida om Fullersta, men eftersom Fullersta mest bara består av villaområden, så kommer mycket runt omkring Huddinge centrum att nämnas.
I Fullersta går dessa bussar:
  • 704:an till Björnkulla eller till fruängen
  • 706:an till flottsbro eller till Huddinge station

Tar man sig sedan ner till Huddinge centrum så finns där tåg som både går in mot stan och fortsätter norrut eller söderut, mot södertälje. Från Huddinge station tar det 13 minuter med tåget in till stan. Man kan också åka till Fruängen för att där ta tunnelbana.

Huddinge kommuns hemsida

Upp
buss cyckelställ paradis-parkeringshuset
päron och peppar ljus tomat I Fullersta har vi inte så mycket i mat-väg. Vi har en statoil-mack och en matbutik, Vi/foodmarket, som ligger nära. Annars får man åka ner till Huddinge centrum eller till Stuvsta.

I Huddinge centrum finns en del restauranger. Där finns bland annat Mc Donald`s, Kebabtorget, Castello och för de hungriga finsmakarna finns Primo, Steakhouse och Grekiska kolgrillsbaren.

Upp
I fullersta har vi mycket skog och fin natur. Man kan tänka sig att det skulle vara ett tråkigt grått villaområde, men riktigt så är det inte. Det finns mycket natur runt omkring och fina trädgårdar bland gatorna och husen.

Huddinge kommun satsar mycket på naturen och grönområden, även en del runt om i centrumet. Nära Fullersta ligger sjön Gömmaren som är ett väldigt populärt badställe på sommrarna.

Upp
mysig tomt parkbänk1 parkbänk2
Karin Boye-statyn Snäckan Fullersta gård Vi har en del konstutställningar i Fullersta/ Huddinge. Dels så finns det den årliga utställningen "1000 meter konst" som hålls i huddinge centrum där alla olika konstnärer kommer och ställer ut sin konst.

Annars så finns också Fullersta gård och Fullersta bio där det ständigt hålls utställningar. På Fullersta bio brukar också teateruppvisningar av teatergruppen "Á la carte" att hållas. I huddinge centrum står också en del statyer ute, bland annat en på Karin Boye.

Upp
Det finns många gym runt om Huddinge centrum. Vi har bland annat Friskis och svettis, My Fitness 24, SATS och Itrim.

Sedan har vi i Fullersta ett elljusspår som är ca 2 km. Där ligger också en idrottsplats, källbrinks ip. Vill man simma finns det en simhall som ligger mellan Huddinge Centrum och Stuvsta, Huddinge simhall. Även där finns ett gym och olika träningssalar.

friskis och svettis hemsida för huddinge

Upp
MyFitness24 Sats Itrim
Av: Linnea Johansson, Uppdaterad: 23-11-2011