Hem

Huddinge

Hej och välkomna till min hemsida om Huddinge!

På denna hemsida kommer du att hitta allmän information om Huddinge som är roligt att veta om du någon gång bestämmer dig för att besöka orten jag bor och är uppväxt i.

Om du har frågor om min hemsida angående innehåll eller annat så kan du enkelt hitta min e-mail längre ner inom kontaktdelen på hemsidan.

Välkomningsbild till hemsidan

Information

Bild för informations texten

Huddinge

Informationen du kommer få på denna hemsida kommer komma till hjälp när du besöker Huddinge. Informationen handlar om vilka ställen du kan besöka för syftet av nöje eller shopping, hur du hittar runt om i Huddinge och hur du lätt kan kontakta mig.

Om du söker ytterliggare information så kan du besöka huddinge.se

Affärer/Nöje

Huddinge

Det finns många platser i Huddinge där man kan roa sig med nöjen men en specifikt rolig plats är Rådsparken. I Rådsparken så finns det olika sorters djur som hästar och getter, en lekplats och även en skatepark.

Om du ska shoppa i Huddinge så finns det även ett eget köpcentrum kallad Huddinge Centrum. Det finns flertal olika affärer från ett apotek till coop och olika sorters klädaffärer där.

Shopping i Huddinge

Hitta

Huddinge

Huddinge ligger inom Stockholms län i Huddinge kommun. Pendeltåget går mot Södertälje och Uppsala. Är du intresserad av att besöka några av de platserna jag har nämnt så kan du kolla på google maps för att se vart i Huddinge dem ligger.

Eftersom Huddinge är ett väldigt stort område så rekomenderar jag att du planerar med hjälp av kartan och informationen jag har gett på sidan innan ditt besök, det gör så att du är förberred inför din resa till Huddinge så du kan ha en så rolig upplevelse som möjligt.

Kontakta

Huddinge

Om du har några frågor angående samarbete och webbutveckling så kan du kontaka mig nedanför.

Kontakta mig om du har några frågor!

Kontaktnings bild