Detta är en bild på en av sjöarna vid Paradiset med texten Paradiset Camping på sig

Om oss

En bild på en informationsskylt om Paradiset

Paradiset Camping är en femstjärnig, naturskön camping som ligger en bit utanför Stockholm. För barnen finns lekplats med gungor och rutschbana samt en samlingslokal med tv och wifi. Vi har ett servicehus med toaletter, dusch (utan avgift), kök och tvättmaskin.

Paradiset är ett stort naturreservat på ungefär 750 hektar. Det finns flera små områden inom Paradiset men ett av de mest besökta är ett område som heter Natura 2000 som ligger nära Lissmasjön. Området har en otrolig natur med makalösa färger Se här. Det finns många olika slags typer av skog genom naturreservatet även massor med små sjöar och bäckar.


Campingplats

En bild på en av stugorna som ligger i Paradiset

Stugor

Det finns 2 stugor som man kan hyra, Torpstugan och Logen. Torpstugan rymmer 4 personer och kostar 250 kr per natt. Logen kan man också sova i men den används oftast för event, barnkalas eller konferenser.

Tältning och campingbilar

Det finns ett område med uppställning för husvagnar och andra campingbilar. Det är indelat i två olika områden, ett som är till för de som hyr under en hel säsong och det andra för personer som hyr i några dagar. En hel säsong kostar runt 2000-3000 kr medans ett visst antal dagar kan variera, prata med personalen i servicehuset för mer information.

Sedan kan man så klart tälta i skogen om man hittar en lämplig plats, vissa platser har tältförbud men det är skyltat.


Aktiviteter

En bild på en trappa som leder ner till Torpstugan och Logen

I Paradiset kan du hitta mängder med olika aktiviteter både inom campingens gränser och utanför. Innanför campingens gränser erbjuder vi aktiviteter för både barn och vuxna. Det finns aktiviteter för alla grupper också, för en hel familj eller för en enstaka person. Några av de aktiviteter vi erbjuder är:

  • Promenad med frågesport
  • Yoga
  • Utegympa
  • Paddla Kajak

Läs mer

Hitta oss

Om du vill åka med bil (från Huddinge Centrum): Kör upp till Kvarnbergsplan och ta första avfarten i rondellen (sväng höger). Följ sedan väg 259 cirka 10 km. Sedan ska du svänga höger in på Ådravägen och följa den tills du ser Årtorpsvägen, sväng vänster och följ den vägen så kommer du vara framme.

Om du vill åka kommunalt (från Huddinge Centrum): Gå upp till busshållplatsen Kvarnbergsplan och ta buss 709 mot Länna Handelsplats. Åk sedan bussen tills du kommer till stationen Bruket, där ska du kliva av. Efter det följ Årtorpsvägen så kommer du att vara framme på 10 minuter.

Om du vill hitta själv så kan du klicka här eller slå in:
Vandrarstigen 3, 141 91 Huddinge på din GPS.


Kontakta Oss

En bild som säger Kontakta Mig Oscar Gustafsson

Om du har du frågor angående sidan, innehållet eller andra frågor kring Paradiset Camping så kan du kontakta oss på dessa sätt: