Övernatta

informations tavla om campingen och platsen

Lodge camping är en natur reservat samt camping plats där du och hela familjen kan övernatta mitt i den vackra naturen. Här på Lodge camping är du välkommen med ett tält så väl som med en husvagn.

Vill du sova innomhus? inga problem. Här på Lodge camping har vi flera byggnader med antal av sammanlagt 100 rum! Bra för dem som vill campa när temperaturen nåår minus grader samt för dem som vill kloppla av från världen men liten nypa av lyx. För att se priserna, tryck här

Lodge camping erbjuder den vackra naturen, sjö, olika typer av aktiviteter och mycket mer! Perfekt plats för hela familjen som för en fest med vännerna, ett härligt äventyr för alla, stora som små, alla hittar här något för sig själva.


Aktiviteter

Ett sjö

Här på Lodge camping finns det massor med aktiviteter, bland annat:


Service och annat

visar en grillplats

Hos oss på Lodge camping gör vi allt för att du ska känna dig som hemma, därför har vi ett servicehus med kök,toaletter,tvättmaskiner och dushar, dessutom har vi ett tv-rum med Wifi!

Vi förstår även att livet ska vara enkelt, där för har vi en restaurang, så att du behöver inte laga mat, men vill du laga så är det inga problem det finns flera stycken grillplatser som du kan använda för att grilla med familjen och vännerna. Vi har även en kiosk om du skulle behöva något så att du inte behöver åka långt för att köpa något litet. Behöver du hjälp med något? inga problem! På lodge camping har vi receptionen som gärna hjälper dig! (vid ingången, fr.kl.7.00-23.00 alla dagar)


Naturen

solsken vid sjö

Lodge camping förutom att vara ett campingsplats är även en naturreservat villket betyder att den är skyddad. På så sätt kan vi behålla den vakra naturen till 100%.

Därmed uppmana vi att vara fösiktiga med växterna, Förstör inte naturen och försök inte plocka växter som ni känner inte igen, dem kan vara farliga men även fridlysta. Mer om detta kan du läsa här.

Men även plocka efter sig så att man lämnar platsen så som det var för att minimalisera skadorna till naturen. Förutom den vakra naturen är naturreservatet även ett hem för många olika djurarter, därför uppmanar vi att ta hänsyn till dessa djur, och inte störa dem.

När du befinner dig i naturen tänk på följande saker:

  • Försöka att inte vara för högljuda, högt ljud kan skrämma bort djuren
  • rör inte djuren, dem blir skrämda och därmed kan även attackera
  • kom inte för nära djuren då de kan bli skrämda

  • Hitta hit