En bild du inte kan se

Om oss

En bild av skyllten Paradiset, tagen av Roland Parvianinen.

Otroligt många är ute efter en lugn och avslappnande stund under sin semester, men det finns även de som är ute efter lite mer spänning och ös. Vår femstjärniga camping ser till att det finns något för allihopa. Med naturen nära till hands så kan man bege sig ut på några av våra vackra vandrar slingor eller vad sägs om att testa några av våra roliga aktiviteter vi har här. Paradiset’s camping omges av fin natur som är värd att uppleva, här erbjuds camping på en fantastisk naturnära plats för hela familjen.


Boende, Camping & Tjänster

En bild av radade husvagnar med uppsatta utetält.

På Paradiset hittar du en trivsam camping söder om Stockholm för husbilar, husvagnar och tält för ett bekvämt och barnvänligt boende. Vi erbjuder er ett boende utöver det vanliga med ett stort antal tomter och husbilsplatser, alltifrån små & enkla tomter till större & lyxigare varianter. Oavsett vilken årstid du väljer är Paradiset med den underbara atmosfären, naturen och dess omgivningar ett bra val. Vi strävar efter att ge dig som campar här en trivsam upplevelse i ren, snygg och välordnad miljö. För bästa service är campingen bemannad dygnet runt och bevakas av nattvakter. På Paradiset’s camping har ni tillgång till 2 servicehus, receptionen, samlingslokalen och vår underbara restaurang.


Aktiviteter

En ung kvinna som står med en cykel och tittar ut mot sjön.

Här på Paradiset camping har vi många olika aktiviteter som man kan roa sig med. Finns allt för stora som små, unga och gamla och för den som letar efter spänning eller söker lite lugn och ro.
Exempel på aktiviteter:


Natur & Upplevelser

En närbild av en röd flugsvamp.

Naturupplevelser kan vara allt från härliga vandringsleder till djupa skogar, rinnande vattendrag eller något annat som naturen har att erbjuda.

Här kan du uppleva otroligt fina vyer, både när du är ute och vandrar i skogen eller är ute på sjön Ådran. Ta del av det fantastiska som naturen har att erbjuda, känn lugnet eller det äventyrslystna inom dig och ge dig ut! Du kanske får syn på ett eller annat djur medans du är ute och går på några av våra vandringsleder eller så kanske du upptäcker något ute på sjön.

Eftersom vår vision på Paradisets camping är att göra campingen så miljövänlig och hållbar som det bara går så råder vi dig att hjälpa oss vidhålla naturen som den är. Vid har våra avfallsstationer på campingen för att både förenkla för dig som campar men även för att skydda vår miljö här för allas trivsamhet.


Hitta hit