Information

Välkommen till oss på CampFire Camping!


Hos oss på CampFire i Paradiset, Huddinge Naturreservat kommer vi att garantera dig och dina nära en jordnära upplevelse genom olika aktiviteter. För att läsa mer om Campingen kan man trycka på flikarna lite längre upp.
Vid övriga frågor kontakta oss genom att fortsätta längst ner på sidan.

Ha en trevlig Camping!


up

Aktiviteter


CampFire Camping är en bra möjlighet för dig som gillar naturen extra mycket eller för dig som kanske vill fly undan jobb eller vardagliga rutiner.
Vi passar alla typer av människor. Är du den typen som vill slappna av, känna doften av naturen så är detta det perfekta stället för dig. Detta är även det perfekta stället för dig som vill "glampa". Du kommer hos oss att känna dig friare i själen genom våra olika aktiviteter:


up

Att tänka på


Vid din vistelse kan det vara bra att veta att Campingen är isolerad ifrån det mesta av allmänheten. Därför kan det vara bra att checka av en lista innan avgång.

Tält/eventuellt husvagn

Sovsäck

Kläder efter väder, även ombyte

Ficklampa

Matsäck (i vissa fall stormkök)

Vatten finns på plats i våra brunnar!


up

Boende

Eftersom de flesta är vana att bo i en lägenhet med i vissa fall en tunnelbanestation utanför dörren, eller varför inte en lägenhet i Söder där det är som mest liv, vill vi ge en smak av hur det känns i naturen. Därför rekommenderar vi dig att ta med tält. Vi har dessutom utetoaletter för dig som inte vill göra dina behov ute i naturen. Campingen är öppen hela året, dock rekommenderar vi dig som vill campa att komma på sommaren ifall du inte vill spendera en kall vinterdag med promenader.
up

Maps

Kontakta oss